Магістерський фотомистецький проєкт «Древній Самбір у сучасних світлинах» - Безручко, Олександр; Анісімова, Анна (Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія: Аудіовізуальне мистецтво і виробництво, 2024)
Авторський задум серії. Магістерський фотомистецький проєкт присвячений проблемі ціннісного збереження матеріальних пам’яток культури як вагомих елементів культурної спадщини минулих епох, задокументованих засобами фото- та аудіовізуального мистецтва. У магістерському фотомистецькому проєкті представлено серію фотографій пам’яток архітектури культурної та сакральної матеріальної спадщини древнього міста Самбора. Встановлено, що серед уцілілих пам’яток вирує сучасне життя, а стіни цих споруд надихають людей своєю могутністю, оригінальністю, досконалістю та історичністю.